Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Planlegging og drift av hoteller og restauranter

2012, Pocket, Norsk Bokmål

460,-

På nettlager - sendes innen 2-7 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Denne boka handler om hvordan vi kan planlegge og drive kommersielle bedrifter på en lønnsom måte. Målet er å gi leseren en grunnleggende forståelse for fagfeltet, både teoretisk og praktisk. Den er skrevet for alle som arbeider med serviceledelse, og særlig de som utdanner seg i reiselivsnæringen. Ledere og mellomledere i hotell- og restaurantbransjen, studenter ved høgskoler, fagskoler og deltagere på kurs i etter- og videreutdanning vil ha glede av boken. Den bør med andre ord være interessant for alle som ønsker å tjene mer penger ved effektiv planlegging og drift av servicebedrifter.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Jørgensen, Helge (for) ; Jørgensen, Helge (ill)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2012
  • Antall sider

    274
  • Emnekategori

    Næringsvirksomhet og ledelse
  • Kom i salg

    5. des. 2012
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788258406171

Kundeanmeldelser

Frakt og levering