Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kokkelære - den store kokeboka

2015, Innbundet, Bokmål

449,-749,-

Terningkast 6
Tilbud
På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? Beherske det de kan, kjenne til deres hemmeligheter, få tilgang til kokkenes kunnskaper, oppskrifter, tips og råd. Med Kokkelære kan du endelig realisere denne drømmen. Med over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler er Tom Victor Gausdals nye store kokebok en av de mest allsidige og nyttige kokebøkene noensinne utgitt på norsk, og en begivenhet for alle matinteresserte.

Kokkelære dekker alle sider av matlagingen, hele veien med vekt hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. Hvert av kapitlene er innholdsrike som en vanlig kokebok: I Kokkelære finner du for eksempel hele 44 forskjellige måter å tilberede poteter på - eller oppskrifter på nesten 150 forskjellige varme og kalde sauser til alle tenkelige retter og bruksområder. Her gir Tom Victor deg alle de tipsene du trenger for å tilberede fugl, fisk, kjøtt eller vilt slik proffene gjør det. Her får du framgangsmåter for safting og sylting, for tørking og salting, for bakst og konditorkunst, for petits fours og konfekt, for skum, strø og geleer. Prinsippet er ganske enkelt: Behersker du det som står i denne boka, er du en fullbefaren kokk.

Anmeldelser av Kokkelære:

6
«Dette er den åpenbare julegaven til alle som liker å lage mat, uansett hvilket nivå de måtte befinne seg på.»
- Kine Hult, Stavanger Aftenblad
6
Her er kort og godt alt du trenger å vite om matlaging, hundrevis av solide oppskrifter og et godt og oversiktlig register.
- Oppland Arbeiderblad
Tom Viktor Gausdal har med Kokkelære skrevet den beste kokeboken på norsk på denne siden av tusenårskiftet. Det er en bok som fortjener umiddelbar klassiker-status og melder seg elegant på som en verdig arvtaker til Ingrid Espelids rutete kokebok.
- Olav, hobbykokken.no
«... det er en omfattende og inspirerende utgivelse [...] opplegget er forbilledlig pedagogisk hele veien. For at det må komme flere utgaver av et slikt stort løft, er like sikkert som at smør er fett»
- Espen Hauglid, Morgenbladet
«Kokkelære er smekkfull med enorme mengder kunnskap, og vil være en grunnbok som kommer til å bli brukt mange år frem i tid. Matinteresserte kan bare begynne å fråtse.»
- Håvard Egge, entusiastiskmat.no

Produktegenskaper

Kundeanmeldelser